Wij zijn op zoek naar een Trainee   (Fulltime)

Heb jij recent je studie richting commercie, bedrijfskunde of logistiek afgerond en op zoek naar een enthousiast bedrijf waar je je breed kunt ontwikkelen? Dan willen we graag kennismaken met jou!
Een traineeship leidt je op tot een manager of specialist. Naast dat je een volwaardige functie bekleedt, volg je ook een opleidingsprogramma bestaande uit kennis- een vaardigheidstrainingen.

Ontwikkel je tot ‘allrounder’

Een traineeship geeft talentvolle starters de kans zich te ontwikkelen tot ‘allrounder’. Het is een volwaardige baan bestaande uit een combinatie van werken en leren. Gedurende een vastgestelde periode werk je aan verschillende projecten of in diverse functies op wisselende afdelingen binnen ons bedrijf. Het traineeship is een wederzijdse investering: wij investeren in jou én andersom.

Ondanks dat het een opleidingstraject is, krijg je wel de verantwoordelijkheden en salaris die bij een startersfunctie horen. Je wordt begeleid door ons management team. De duur van een traineeship bij ons is tussen 1 en 3 jaar. Gedurende die periode werk je aan meerdere projecten of opdrachten die je uitvoert binnen verschillende functies en op wisselende afdelingen van de organisatie. De inhoud van de projecten en opdrachten is afhankelijk van het doel van het traineeship. Dit doel overleggen wij bij een kennismakingsgesprek.

Voordelen van een traineeship bij Koeltrans

  • Je leert snel ons bedrijf van verschillende kanten kennen
  • Je leert waar je kracht ligt
  • Je wordt begeleid door professionals
  • Je Traineeship biedt uitzicht op een mooie baan

 

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie binnen ons bedrijf? Stuur dan jouw CV met motivatie op werken@koeltrans.nl met als onderwerp: trainee t.a.v. de heer G. Maters.


Om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen kun je altijd bij onze nieuwsberichten kijken of ‘like’ ons op Facebook! Kijk ook eens op onze vacature pagina voor overige vacatures.