Hoi! Ik ben Daniek Knorth en ben een vierdejaarsstudent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

In de periode van januari 2022 tot en met juni 2022 heb ik een onderzoek bij Koeltrans mogen uitvoeren.

Mijn naam is Daniek Knorth en ik ben een vierdejaarsstudent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De opleiding die ik volg is Finance & Control. In maart 2021 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Koeltrans.

Als stagiaire ben ik een halfjaar werkzaam geweest op de financiële afdeling. Toen heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het debiteurenproces en vervulde ik een ondersteunende rol binnen de afdeling. De meeloopstage was mij dusdanig goed bevallen dat ik in 2022 terug ben gekeerd om mijn afstudeeropdracht bij Koeltrans te volbrengen.

Ik kreeg de volledige vrijheid om met eigen imput te komen.


De opdracht die ik uit heb mogen voeren heeft betrekking gehad op de optimalisatie van het inkoopproces. Koeltrans is een jong en dynamisch bedrijf en dit kwam terug in het afstudeertraject. Ik kreeg de volledige vrijheid om met eigen imput te komen. Samen met collega’s is het huidige proces in kaart gebracht en zijn er ideeën ontstaan om het proces verder te verbeteren. Het onderzoek heeft geresulteerd in een implementatie van maatregelen, waardoor Koeltrans intern grote stappen kan maken.

Het is mooi om te zien dat een bedrijf vertrouwen toont in haar medewerkers. Daarnaast heb ik mijn studie succesvol af kunnen ronden. Koeltrans biedt studenten de vrijheid om onder de juiste begeleiding op persoonlijk vlak verder te groeien.

 

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail met jouw verhaal naar werken@koeltrans.nl.