Deze vacature is inmiddels vervuld

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Customer Service  (Fulltime)

Als Medewerker Customer Service ben je het aanspreekpunt voor klanten, collega´s en buitenlandse filialen. Zij kunnen bij jou terecht met vragen, klachten en incidenten. Met het team bewaak je de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening en draag je samen de operationele verantwoording. Je voert controles uit m.b.t. de verlaadkwaliteit, volgt (preventief) kritische zendingen en controleert de looptijden van zendingen, dagelijks contact met klanten en voorziet deze van gevraagde informatie, zoals lostijden en laadtijden, temperatuuroverzichten, meldt retouren en afwijkingen in de daarvoor bestemde portalen.

Kortom, bij Koeltrans ben je de spin in het web en zorg je ervoor dat klanten snel de juiste informatie krijgen. Daarnaast zijn wij een groeiende organisatie en hebben onze mensen een echte hands-on mentaliteit. Ons team is betrokken en er zijn altijd mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden. Bij Koeltrans krijg je een veelzijdige en afwisselende baan!

Wat bieden wij?:

  • Een veelzijdige baan in een internationale en dynamische werkomgeving;
  • Een uitgesproken open en informele werksfeer;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Wat we van jou verwachten:

  • Een afgeronde opleiding op HAVO, VWO of MBO niveau-4;
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie;
  • Communicatief sterk in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • Werkt graag in een team en handelt daadkrachtig;
  • Stressbestendig;
  • In het bezit van een gezonde dosis humor en je hebt een positieve instelling.

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie binnen ons bedrijf? Stuur dan jouw CV met motivatie naar werken@koeltrans.nl met als onderwerp: Customer Service t.a.v. de heer G. Maters.


Koeltrans is een jong en zeer dynamisch transportbedrijf met volop doorgroei mogelijkheden. Wij in 2010 gestart, maar daarvoor al jaren actief in de transportwereld. Onze specialiteiten zijn geconditioneerde transporten van en naar Duitsland, met dagelijks vertrek. Iedere dag weer hebben wij de drive om wat we hebben nog beter te maken. Het is nooit klaar en stilstand is achteruitgang op alle gebieden; ICT, Materiaal, Medewerkers enzovoort. Uiteindelijk willen wij een team creëren welke dezelfde gedachtengang heeft om dit bedrijf van jaar tot jaar gezond te laten groeien. Mensen die met je meedenken en hetzelfde doel voor ogen hebben. Deze mensen zijn voor het bedrijf een inspiratie!

Om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen kun je altijd bij onze nieuwsberichten kijken of ‘like’ ons op Facebook! Kijk ook eens op onze vacature pagina voor overige vacatures.