Zes nieuwe Scania’s en 12 trailers voor Koeltrans

ANGEREN – Afgelopen zaterdag heeft Koeltrans Angeren BV zes nieuwe scania’s afgeleverd gekregen, van een totale order van negen stuks.

De nieuwe scania’s zijn voorzien van diverse opties, om de chauffeur een zo prettig mogelijk verblijf te laten hebben tijdens de ritten, maar ook een zo veilig mogelijk verblijf.

De vrachtwagens zijn voorzien van adaptive cruise control, bandenspanning sensoren zodat chauffeur op het display van het dashboard exact en real time de bandenspanning van alle banden kan aflezen, dit ten gunste van brandstofverbruik, klapbanden en dus veiligheid, verder magnetron, stand airco, koffiezetapparaat, boordcomputer (Groeneveld) in combinatie met scanner voor het real-time doorzenden van vrachtbrieven of Lieferscheinen zodat de klanten dit ook snel in huis hebben en eventueel weer kunnen factureren.

Met Scania Arnhem heeft het transportbedrijf al een jarenlange relatie en ze weten precies wat het bedrijf wil, 24/7 bereikbaar en altijd denken in oplossingen.

 

Deze order is grotendeels uitbreiding van de eigen vloot in verband met uitbreiding van werk bij diverse opdrachtgevers. De vloot groeit hiermee naar 26 vrachtwagens en 5 vaste charters waardoor er met totaal 31 auto’s wordt gereden.

Uiteindelijk is er niet alleen in trekkers maar ook in trailers geïnvesteerd. Hiervan zijn vorige week zes trailers afgeleverd en komen begin maart nog eens zes trailers van totale order van 12 stuks.

Deze trailers worden geleverd door Schmitz en ook voorzien van de nieuwe Schmitz koelmachines in combinatie met Schmitz telematica , zo hebben we dus real-time info over temperatuur, aantal deuropeningen, ook bandenspanning sensoren op de trailers,  en dus ook voorzien van palletkist en laadklep, laadkleppen worden door Dimaro onder gebouwd.

Dimaro Carroserie levert in samenwerking met Schmitz de trailers af en bouwt de kleppen onder, tevens verzorgt Dimaro voor ons het onderhoud van de trailers inclusief vervangen van de banden, dus wat betreft trailer onderhoud hebben wij alles ondergebracht bij Dimaro, de denkwijze van Dimaro sluit aan bij die van ons, waarin kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.