Koeltrans Angeren breidt activiteiten uit met een bedrijfspand in het Duitse Stuhr

Wij hebben officieel overeenstemming bereikt tot de huur van een bedrijfspand in het Duitse Stuhr, bij Bremen A1/A28. In dit pand hebben we de beschikking over een oppervlakte van 1.500 m2 om te crossdocken met 7 docks, 2.000 m2 opslag en 500 m2 koelcellen. Kortom alles onder één dak om de lading van onze klanten op te slaan, te crossdocken, om te pakken en te groeperen.

“In dit pand hebben we de beschikking over een oppervlakte van 1.500 m2 om te crossdocken met 7 docks, 2.000 m2 opslag en 500 m2 koelcellen. Kortom alles onder één dak om de lading van onze klanten op te slaan, te crossdocken, om te pakken en te groeperen”

Voor ons was dit een bewuste stap om uitbreiding in Duitsland te creëren door middel van eigen hubs, zodat wij ook de kleinere zendingen efficiënt vanuit Nederland, België en Duitsland zelf kunnen ophalen en daarna kunnen verdelen in Stuhr en dan diverse klanten in Bremen – Hamburg – Flensburg – Schwerin – Soltau – Hannover – Magdeburg – Gottingen en omstreken te beleveren, maar ook weer ophalen in diverse plaatsen in Noord-Duitsland en weer leveren in Nederland of België maar ook diverse bestemmingen in Duitsland zelf van Ruhrgebied tot München kunnen we dan verzorgen”, aldus Gunther. “Ook zijn er nog volop mogelijkheden in dit pand voor andere geïnteresseerden. Ruimte genoeg om er samen een succes van te maken. Alleen kun je iets, samen kun je alles!

Voor meer informatie:
Gunther Maters
T +31 26 3252407
gunther@koeltrans.nl