Onze dienstverlening in een oogopslag


  • Gespecialiseerd in transporten tussen Benelux en Duitsland
  • Compleet FTL en Groupage
  • 100 Geconditioneerde Trekker Oplegger Combinaties en 4 combi’s
  • 12 LNG trucks
  • 4 LZV trucks
  • Ompakken van plantenkarren (orderpicken op winkelniveau)
  • 24/7
  • Complete vrachten, dagelijkse vertrekken naar geheel Duitsland
  • Real Time temperatuur overzichten
  • Scannen van transportdocumenten direct na aflevering goederen door chauffeur

 

Uw product verdient alle aandacht. Voor ons is kwaliteit vanzelfsprekend en kwantiteit geen probleem. Door onze ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Wij streven naar perfectie en  zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger.

Groupage

Groupage, deel- en compleetladingen
Import en export services

Groupage:1-2 dagen ▶Deelladingen:1-2 dagen ▶Compleetladingen (FTL): 1 dag ▶Vertrekdagen stukgoed: iedere dag ▶Samenwerking met gespecialiseerde groupagepartners ter plaatse ▶Tijdlevering in overleg mogelijk
Voor meer informatie mail naar sales@koeltrans.nl

Complete vrachten

Geconditioneerd groepage dienst en complete ladingen van en naar Duitsland. Dagelijkse vertrekken naar Ruhr, Frankfurt, Mannheim, Nürnberg, Stuttgart, München. Geconditioneerd vervoer naar Frankrijk. Geconditioneerd vervoer naar Zwitserland. Vervoer van en naar diverse beurzen/ messe.

▶Vervoer van groente en fruit ▶Vervoer van bloemen en planten ▶Vervoer van diepvriesproducten ▶Vervoer van verse goederen ▶Vervoer van beursmaterialen ▶Vervoer van overige niet geconditioneerde producten

Emballage

Transport is onlosmakelijk verbonden met emballage handelingen, ook hierin zijn we ervaren. De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen europallets alsmede CC karren, platen en opzetters worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Voor u als exporteur houden wij dus ook een fustadministratie bij.
fust@koeltrans.nl

Service

Perfecte condities; schone laadruimtes, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Doordat onze auto’s zijn uitgerust met boardcomputers gekoppeld aan deze temperatuur bewaking kunnen we u ieder moment van de dag van de juiste informatie voorzien. Dankzij ons vernuftige systeem kunt u als klant inloggen om uw product te volgen.