OVER ONS

Koeltrans BV is een jong en dynamisch bedrijf waar enthousiaste en goed opgeleide mensen werken die zich iedere dag weer voor de volle honderd procent inzetten om uw producten op tijd en in perfecte staat af te leveren . 

0
VERSCHILLENDE ADRESSEN IN EUROPA
0
MEDEWERKERS
0
GEREDEN KILOMETERS PER JAAR

Uitgebreide logistieke en transport oplossingen vormen de kern van ons bedrijf – van inkoop logistiek tot en met levering.

Wij zijn een jonge maar zeer dynamische transportpartner. Ondanks dat we in 2010 zijn begonnen, is de transportwereld ons zeker niet vreemd. Onze specialiteiten zijn geconditioneerde transporten van en naar Duitsland, met dagelijks vertrek. In verschillende temperaturen van -25 tot +25 graden. Maar ook voor transporten richting Frankrijk of Zwitserland kunt u bij ons terecht.

KOELTRANS BIEDT DE KLANT SPECIFIEKE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Uw product verdient alle aandacht. Perfecte condities; schone laadruimtes, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continue gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Doordat onze auto’s zijn uitgerust met boardcomputers gekoppeld aan deze temperatuur bewaking kunnen we u ieder moment van de dag van de juiste informatie voorzien. Ons ervaren team begeleidt uw product met zorg naar uw klant.

Transport is onlosmakelijk verbonden met emballage handelingen, ook hierin zijn wij ervaren. De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen europapallets alsmede CC karren, platen en opzetters worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Voor u als exporteur houden wij dus ook een fustadministratie bij.

Voor ons is kwaliteit vanzelfsprekend en kwantiteit geen enkel probleem. Door onze ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Wij streven naar perfectie en zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger.

MISSIE

Wij zijn een speler waar men niet meer omheen kan. We zijn echte teamspelers en staan dicht bij de klant. Wij zijn voor de klant zijn internationale vervoerder.

Transport professional op Europees topniveau! Door vooruitstrevend werkgeverschap, inzet van duurzame concepten en slimme ict technologie.

WE DRIVE FOR THE BEST

VISIE

Wij zijn een logistieke dienstverlener en kansdenker. In de komende jaren willen we ons ontwikkelen tot gamechanger. Onze kernwaarden zijn respect en vertrouwen. Dit betekent dat wij betrouwbaar zijn en vanuit onze familiewaarden ook altijd benaderbaar.

De lijnen zijn kort, waardoor het voor werknemers en klanten prettig samenwerken is. Het beste eruit kunnen halen, daar staan we voor. Wij willen het beste vervoer bieden!

Günther Maters

De wereld verandert!
Wij willen nu en in de toekomst de juiste transportpartner zijn.
Ons doel is om verder te groeien en steeds beter te worden,
doormiddel van ons duurzame wagenpark waarbij reeds 33% van onze auto’s op (bio) LNG rijden. daarnaast willen wij samen met onze klanten denken in logistieke oplossingen.

We drive for the best!

LOCATIE BEMMEL

Vanaf onze locatie in Bemmel voegen wij, in ons inpandig temperatuur gecontroleerd Warehouse met mogelijkheden tot 3 temperaturen, de verschillende ladingen voegen wij samen tot één grote lading.

De bloemen & planten, groenten & fruit, laden wij bijvoorbeeld vanuit de kas bij diverse kwekers in Nederland, Duitsland en België of worden aangeleverd vanuit Spanje, Denemarken en Italie.

Bij ons wordt dit omgepakt of gemixt op winkel-/klantniveau voorzien van stickers of labels.

Het crossdocken geschiedt tussen temperaturen van +2 tot +25. Ons Warehouse heeft een oppervlakte van 4000m2 en is centraal gelegen tussen de autobanen A12 en A15 aan de Duitse grens.