OVER ONS

Koeltrans BV is een jong en dynamisch bedrijf waar enthousiaste en goed opgeleide mensen werken die zich iedere dag weer voor de volle honderd procent inzetten om uw producten op tijd en in perfecte staat af te leveren . 

0
VERSCHILLENDE ADRESSEN IN EUROPA
0
MEDEWERKERS
0
GEREDEN KILOMETERS PER JAAR

Uitgebreide logistieke en transport oplossingen vormen de kern van ons bedrijf – van inkoop logistiek tot en met levering.

Wij zijn een jonge maar zeer dynamische transportpartner. Ondanks dat we in 2010 zijn begonnen, is de transportwereld ons zeker niet vreemd. Onze specialiteiten zijn geconditioneerde transporten van en naar Duitsland, met dagelijks vertrek. In verschillende temperaturen van -20 tot +20 graden. Maar ook voor transporten richting Frankrijk of Zwitserland kunt u bij ons terecht.

KOELTRANS BIEDT DE KLANT SPECIFIEKE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Uw product verdient alle aandacht. Perfecte condities; schone laadruimtes, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continue gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Doordat onze auto’s zijn uitgerust met boardcomputers gekoppeld aan deze temperatuur bewaking kunnen we u ieder moment van de dag van de juiste informatie voorzien. Ons ervaren team begeleidt uw product met zorg naar uw klant.

Transport is onlosmakelijk verbonden met emballage handelingen, ook hierin zijn wij ervaren. De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen europapallets alsmede CC karren, platen en opzetters worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Voor u als exporteur houden wij dus ook een fustadministratie bij.

Voor ons is kwaliteit vanzelfsprekend en kwantiteit geen enkel probleem. Door onze ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Wij streven naar perfectie en zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger.

MISSIE

Onze missie is het transporteren van uw goederen, welke in perfecte staat worden afgeleverd bij uw klant. Wij zijn pas tevreden wanneer de afzender én ontvanger dit ook zijn.

VISIE

Iedere dag weer hebben wij de drive om wat we hebben nog beter te maken. Het is nooit klaar en stilstand is achteruitgang op alle gebieden; ICT, Materiaal, Medewerkers enz.! Uiteindelijk willen wij een team creëren die dezelfde gedachtegang heeft om dit bedrijf van jaar tot jaar gezond te laten groeien. Mensen die met je meedenken en hetzelfde doel voor ogen hebben. Deze mensen zijn voor het bedrijf een inspiratie!

Oprichters Koeltrans

Günther Maters

Eigenaar | Planning

Binnen koeltrans ben ik de spin in het web, ondanks dat ik eigenaar ben, wil ik alles weten wat er binnen ons bedrijf gebeurd. Van de manier waarop de auto’s gewassen worden, tot aan het zelf op de heftruck springen om een auto te lossen. Mijn hoofdtaak is vooral operationeel bezig zijn met de dagelijkse planning en het aansturen van de chauffeurs. Maar ook het blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden en potentiële klanten behoort tot mijn dagelijkse bezigheden.

Linda Kuipers

Eigenaresse | Administratie

Wat ik vooral het leukste vind is de diversiteit van mijn werkzaamheden binnen ons bedrijf. Geen enkele dag is het hetzelfde en dat maakt de uitdaging des te groter op alle vlakken. Iedere dag kom ik met veel plezier naar kantoor om samen met mijn collega’s weer alles goed te laten verlopen….

ONZE HOOFDLANDEN ZIJN:

Compleet als Groupage naar Duitsland 

Complete vrachten naar Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland

Totale aanbod

Geconditioneerd groepage dienst en complete ladingen van en naar Duitsland…

Inloggen portal.