Mijn naam is Peter van Rennes. Ik werk al 16 jaar samen met Günther als buitenland chauffeur. Gelijk vanaf het begin in 2010 was ik bij de start van Koeltrans en daar ben ik tot op de dag van vandaag blij mee!

Samen met Linda en Gunther heb ik een goede zakelijke band. We weten waar het momenteel in de transport wereld om draait; elke dag is anders en de concurrentie is groot. Maar ik denk dat Koeltrans op de concurrentie een stap verder is, door onze flexibele manier van werken. Wij zijn correct, direct en weten waar wij voor staan.

Ons team is er voor elkaar en we gaan als goede vrienden met elkaar om. Het contact met onze planners is goed en respectvol. We worden altijd voorzien van de juiste informatie, zodat ik de goederen veilig en op tijd kan afleveren op bestemming.

Voor mijn functie bij Koeltrans BV heb ik mijn groot rijbewijs gehaald, het chauffeursdiploma en de code 95. Ook had ik (wat nu weer nutteloos is geworden) HACCP geconditioneerd transport.

Ik zou toekomstige werknemers van Koeltrans BV willen vertellen dat het hier gaat om een proffesionele organisatie met een mooi wagenpark welke voorzien van de nieuwste trucks en trailers.