Hallo allemaal, ik ben Peter Schalk 42 jaar oud en sinds 15-09-2017 werkzaam bij Koeltrans.

Nadat ik in 1996 mijn MEAO opleiding heb afgerond, ben ik eind van dat jaar begonnen als administratief medewerker bij Sema Containg BV. Daar heb ik me met van alle administratieve taken bezig gehouden van de CC administratie tot en met debiteurenbeheer en alles wat er tussen zit. Ik ben daar werkzaam geweest tot de overname door Koeltrans Angeren in September 2017.

Bij Koeltrans ben ik begonnen op de administratie en mijn werkzaamheden bestonden daar uit het verwerken van de ritpapieren en de facturatie. Sinds Maart 2019 zit ik op de planning en hou ik me voor het grootste deel bezig met de order invoer, ook de facturatie en een stukje loonadministratie behoren nog tot mijn werkzaamheden. Door de diversiteit in de werkzaamheden kan ik met trots zeggen dat ik een leuke afwisselende baan heb bij een jong en geweldig bedrijf.  Waar wij iedere dag met het hele team de uitdaging aangaan om voor logistieke problemen een juiste oplossing te vinden.

 

Door de diversiteit in de werkzaamheden kan ik met trots zeggen dat ik een leuke afwisselende baan heb bij een jong en geweldig bedrijf

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail met jouw verhaal naar werken@koeltrans.nl.