Hallo, ik ben Mick Rijfkogel, 31 jaar oud en sinds mei 2015 werkzaam bij Koeltrans.

Na mijn mavo heb ik de studie ‘Manager opslag en vervoer’ gevolgd aan het Titus Brandsma college te Velp.
Na het afronden van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij een tweetal transport bedrijven, Europe flyer en VVT Waardenburg. Hierna ben ik mijn eigen bedrijf gestart in de pakketdienst. Dit heb ik met veel passie gedaan, maar de aanloop van pakketten en klanten liep helaas terug.
Daardoor ben ik gestopt met mijn eigen bedrijf en weer terug in loondienst gegaan.

Ik kwam bij Dachser op de planning terecht, maar helaas kreeg ik hier niet voldoende uitdaging in het werk en dus toen Günther contact met mij opnam stond ik open voor een gesprek. Günther kende ik al van heel wat jaren geleden van Schaars. Hier heb ik als “kleine” jongen de auto’s schoongemaakt als wasjongen.

In mei 2015 ben ik gestart als beginnend exportplanner en inmiddels uitgegroeid tot volwaardig exportplanner. Nu vind ik mijn uitdaging en spanning vooral in de groente en fruit. En als het seizoen begint ook in de bloemen en planten. Elke dag is het weer een uitdaging om alle ritten op tijd bij de klant te laden en/of te lossen. Samen met mijn collega’s vinden we altijd wel weer een oplossing.

Ik ga iedere dag met plezier naar me werk en ga ook weer met een goed gevoel naar huis

Ook al is Koeltrans uitgegroeid tot een grote onderneming, Günther en Linda zorgen ervoor dat niemand zich een nummertje voelt. Iedereen behoort tot de grote Koeltrans “familie”. Om ons up-to-date te houden krijgen we ook regelmatig cursussen aangeboden die bijdragen aan verbeteringen op de planning en in de communicatie.
Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en ga ook weer met een goed gevoel naar huis.

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail met jouw verhaal naar werken@koeltrans.nl.