Ik wil mij even voorstellen; mijn naam is Kees Wasmus. Het transport zit er van kleins af aan in.

Na de LTS Motorvoertuigen opleiding, ben ik als 17 jarige aan de chauffeursopleiding begonnen om in mijn vaders voetstappen als internationaal chauffeur te treden.

Na wat jaren ervaring opdoen bij enkele transport bedrijven ben ik in 2010 bij Koeltrans in dienst gekomen. Als 1 van de 5 chauffeurs heb ik de koeltrans familie door de jaren zien uitgroeien tot een grote gezellige multiculturele bende en ben ik er maar al te trots op om tot deze familie te horen.

We werken met mooi en goed materiaal, wat het werkplezier bevordert (al is een beetje geduld en stressbestendigheid absoluut geen overbodige luxe). Het werk zit gewoon in mijn bloed, je ziet erg veel, komt op de meest vreemde plaatsten en ontmoet een hoop mensen. Helaas zijn er ook minder leuke kanten aan het werk, zoals de lange wachttijden of het onbegrip door medeweggebruikers. Het wordt in ieder geval nooit saai.

Ik hoop nog lang van deze geweldige familie te mogen genieten

In 2015 heb ik een IRU certificaat (20 jaar 1 miljoen kilometer schadevrij en overtreding vrij te hebben gereden) mogen ontvangen. Buiten de verplichte jaarlijkse code 95 dagen om, heb ik de nodige trainingen en certificaten behaald om met de combi en met de LZV te mogen rijden. Je bent dus nooit te oud om te leren en je bent gewoon breed inzetbaar. Na 29 jaar internationaal transport, vond ik ongeveer drie jaar geleden dat het tijd werd om het binnenland werk te gaan ontdekken. Wat de toekomst gaat brengen, wie zal het zeggen. De Koeltrans familie blijft groeien, gaat naar een groter pand, en ik….. ik hoop nog lang van deze geweldige familie te mogen genieten.

 

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail met jouw verhaal naar werken@koeltrans.nl.