Hallo, ik ben Johan Mundi en werk als chauffeur bij Koeltrans. Ik heb een opleiding gedaan op de ROC als beroeps chauffeur. Ik ervaar beroeps chauffeur als een mooi en vrij beroep.

Je komt weleens mooie dingen tegen die je normaal niet ziet als je op een kantoor of fabriek werkt. Ik doe mijn werk dan ook met heel veel plezier. Het werk moet dan ook wel een beetje een hobby zijn als je chauffeur bent .
Als kleine jongen ging ik al mee op de vrachtauto en vond het geweldig! Ik werk nu als chauffeur van het eerste uur bij Koeltrans.
Dat is nu 5 jaar ,en dat doe ik met veel plezier. Het bedrijf betekent best veel voor mij. Ik heb vroeger als charter gereden bij Gunther, en nu sinds Gunther en Linda Koeltrans als bedrijf hebben, ben ik bij hen aan het rijden. In 5 jaar tijd is het van een klein bedrijf gegroeid naar een groot bedrijf. Waar we met z’n allen hard voor hebben gewerkt en waar iedereen trots op mag zijn. En ook over de voertuigen die op de weg rijden, ze zien er altijd strak en schoon uit als je ze tegen komt.

Johan Mundi