Wie is Eli? 44 jaar, getrouwd met Vivian en samen hebben we 2 pracht kinderen Anna en Berend.

Samen delen we lief en leed in het mooiste dorp van Nederland, Groesbeek. Dat vind ik tenminste.

Hobby’s koken, sporten en alle familie clichés.

In 1999 ben ik besmet geraakt met het transportvirus en sindsdien niet meer van genezen. Ik ben echt onderaan de ladder begonnen op de order entry en in al die jaren terechtgekomen op de positie waar ik nu ben. In die tijd net zo vaak gevallen als op gestaan en heeft het me tot een praktijk man gemaakt die ik nu ben. Ik zie mezelf dan ook als een pragmatische collega die bijna alle pijntjes en pleziertjes door de organisatie kent of heeft ondervonden. En hierdoor sneller tot de kern van het probleem kan komen en het samen wil oplossen.

Dat samen is een belangrijk woord voor mij, want alleen kom je er niet, samen wel. Wat zijn de dingen waar ik energie van krijg dat wanneer de mensen om je heen groeien en plezier hebben in wat ze doen. Dit maakt het voor onmogelijk gehouden echt mogelijk! Dat besef bij iemand te zien is voor mij een van de grootste beloningen.

Ben er dan ook trots op dat ik die mogelijkheid heb bij Koeltrans om mensen te faciliteren bij die groei van de collega’s en daarmee de organisatie.

Het maakt niet uit wie je bent, maar wat je doet!

Samen is een belangrijk woord voor mij, want alleen kom je er niet, samen wel.

Wil jij ons team versterken?

Stuur dan een mail met jouw verhaal naar werken@koeltrans.nl.