GESCHIEDENIS

 • 2019 - Ondernemer van het jaar

  Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn Betuws ondernemer van het jaar. Het transportbedrijf groeide onder dit duo uit tot een bedrijf met een vloot van 95 vrachtwagens. BOB is een initiatief van ondernemers uit Lingewaard en Overbetuwe en de beide gemeentebesturen en bedoeld om de onderlinge samenwerking te stimuleren.
 • 2019 - LNG

  Maart - LNG, de eerste 2 van een serie van 5 scania’s zijn afgeleverd die rijden op LNG i.p.v. diesel! Wij zijn blij nu ook de volgende stap te hebben gezet in de toekomst en de milieubelasting. Hoe die toekomst er uiteindelijk uit gaat zien is voor iedereen nog een vraag, dat die gaat veranderen is zeker! De toekomst begint vandaag! En wij willen vooruitstrevend zijn en blijven, dus LNG in onze vloot is een bewuste keuze!
 • 2018 - Mercedes Wagenpark

  Koeltrans uit Angeren staat bekend als een bijzonder tevreden klant van de Zweedse merken. De Scania's zijn veruit in de meerderheid in de vloot, maar er lopen ook een aantal Volvo trucks. De nieuwe mercedes zijn van het type 1845 met de grootste cabine die Mercedes levert, de GigaSpace. De trucks zijn bijzonder compleet uitgerust met onder meer lederen bekleding, een magnetron en alle mogelijke veiligheidssystemen.
 • 2018 - Opening GmbH in Stuhr

  Februari - hebben wij officieel overeenstemming bereikt tot de huur van een bedrijfspand in het Duitse Stuhr, bij Bremen A1/A28. In dit pand hebben we de beschikking over een oppervlakte van 1.500 m2 om te crossdocken met 7 docks, 2.000 m2 opslag en 500 m2 koelcellen. Kortom alles onder één dak om de lading van onze klanten op te slaan, te crossdocken, om te pakken en te groeperen.
 • 2017 - LZV over de Duitse grens

  Koeltrans Angeren is als een van de eerste Nederlandse bedrijven met een LZV de Nederlands-Duitse grens overgestoken. Eind november lieten wij onze LZV keuren door de TüV. Ons transportbedrijf kan nu Duitse klanten gaan beleveren met de LZV. Wel is het maximale gewicht 40 ton, dus het gebruik van de Lang-LKW is beperkt tot lichte vrachten. Wij hebben inmiddels al twee ritten naar Duitsland gedaan.
 • 2017 - Overname Selman

  Op 15 september 2017 zijn Koeltrans en Selman Transporten BV overeengekomen dat de huidige internationale transporten van Selman overgaan naar Koeltrans. Met deze overname komen de direct betrokken medewerkers in dienst van Koeltrans en beschikken beide bedrijven over strategische kansen om vanuit Bemmel door te groeien.
 • 2016 - IFS certificaat

  Op 28 december 2015, is er bij Koeltrans Angeren BV een audit uitgevoerd door ISACert voor de International Food Standard logistics. Inmiddels is het certificatie traject afgerond.
  Wij zijn dan ook trots u te mogen mededelen dat wij het IFS certificaat hebben behaald.
 • 2016 - IRU Certificaat

  Op 9 januari 2016 begint het jaar goed. Maar liefst 3 van onze chauffeurs krijgen het IRU Certificaat uitgereikt. Kees Warmus, Peter van Rennes en Appie Geurds zijn alledrie reeds 20 jaar werkzaam in transport en werken al 5 jaar voor Koeltrans BV!
 • 2015 - Vijfjarig bestaan

  Verdere uitbreiding van het wagenpark met totaal 9 nieuwe Scania trekkers en 12 Schmitz trailers in januari. In oktober vieren we het vijfjarig bestaan van de firma met 2 nieuwe trekkers (jubileum uitgevoerde auto's) en 2 nieuwe trailers.
 • 2014 - Keurmerk Transport en Logistiek

  Op 8 januari hebben we een audit voor het Keurmerk Transport en Logistiek en de Hygiëne code. Hierbij behalen wij de eerste doelstelling van 2014 om ons verder te kunnen onderscheiden.
 • 2014 - Volvo's

  Tot dan heeft Koeltrans BV alleen een wagenpark met Scania's. Vanaf begin 2014 voegen we daar 2 Volvo's aan toe.
 • 2013 - Nieuwe trailers

  Promotionele activiteiten rondom de release van nieuwe trailers. Koeltrans brengt een beetje spanning op de weg!
 • 2012 - Noodlottig ongeval

  We maken ons eerste dieptepunt mee met het verliezen van onze geliefde medewerker en collega Gijs Rutten, door een bedrijfsongeval. Hierdoor besef je hoe relatief bepaalde dingen in het leven zijn...
 • 2012 - Groei zet door

  Verdere uitbreiding zowel op kantoor als op de weg naar totaal 11 eigen auto's. De eerste charters gaan voor ons rijden.
 • 2011 - Uitbreiding

  Door het toenemen van klanten breiden we het wagenpark uit naar 7 auto's en 10 chauffeurs.
 • 2010 - Start Koeltrans

  Start van Koeltrans BV op 1 augustus 2010 met 4 auto's en 5 medewerkers. Op locatie Lodderhoeksestraat te Angeren.

Start Koeltrans BV 2010